Tämä raparperipiirakka oli suorastaan täydellinen: ihanan pehmeä sisältä ja rapea päältä, nam.  Meni nopeasti parempiin suihin :) Raparperit ja resepti saatiin Tuulin mummolta, kiitokset mummolaan!

Pohja:
100 g      margariinia sulatettuna
1 dl         sokeria
1            muna
1 dl         maitoa
2,5 dl      vehnäjauhoja
1 tl         leivinjauhetta

Päälle:
raparperia (noin 3 vartta paloina)
50 g       margariinia sulatettuna
1 dl        kaurahiutaleita
0,5 dl     fariinisokeria
ripaus     kardemummaa

Sekoita pohjaa varten kaikki ainekset keskenään ja levitä piirakkavuokaan.

Painele päälle raparperipalat. Sekoita muruseos margariinista, kaurahiutaleista, fariinisokerista ja kardemummasta. Levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.

Nautiskele vaniljakastikkeen tai -jäätelön kera.

1648815.jpg