1/2 l suppilovahveroita (tai muita metsäsieniä)
1 sipuli
voita tai margariinia paistamiseen
mustapippuria, rakuunaa
100 g emmental-raastetta (alkuperäisessä ohjeessa käytettiin fetaa)
1 prk kermaviiliä
50 g margariinia
2 munaa
4 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
2 tomaattia
silputtuja sipulinvarsia
Pilko sienet ja sipuli. Kuullota sipulia pannulla voissa ja lisää joukkoon sienet. Paistele hetkinen ja mausta mustapippurilla ja rakuunalla.
Sulata margariini ja sekoita joukkoon kermaviili. Vatkaa joukkoon munat.
Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää joukkoon. Lisää joukkoon myös emmental-raaste, sieni-sipuliseos sekä pilkotut tomaatit ja sipulinvarret.
Laita lusikalla muffinivuokiin ja paista 220 asteessa noin 20-25 minuuttia.
Kommentit