1 mozzarellapallero
1 rs kirsikkatomaatteja
2 kypsää avokadoa
tilkka sitruunamehua
pinjansiemeniä
tuoretta basilikaa
oliiviöljyä
mustapippuria
merisuolaa
balsamiviinietikkaa
Leikkaa avokadot pitkittäin puoliksi siemenen ympäriltä ja käännä puolikkaita vastakkaisiin suuntiin, jolloin niiden pitäisi irrota helposti toisistaan. Koverra hedelmäliha kuoresta ja viipaloi. Sekoita kulhossa sitruunamehutilkan kanssa, jotta avokado ei ruskistuisi.
Puolita kirsikkatomaatit ja pilko mozzarella sopiviksi paloiksi.
Paahda pinjansiemeniä halutessasi (oli niin kova nälkä, että nyt jäi tämä kohta väliin).
Sekoita kaikki ainekset kulhossa, revi sekaan tuoretta basilikaa ja mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, mustapippurilla ja suolalla.
Kommentit