Näiden herkkujen ohje löytyi Kemikaalicocktailista. Kannattaa pistää ohje talteen jos tarvitsee nopeasti tehtävää ja valmistuvaa ja herkullista tarjottavaa vieraille. Paloja tulee 15-20 koosta riippuen.

  • 1 pkt         voitaikinalevyjä
  • n. 1/2 prk   pestoa
  • 5              tomaattia
  • emmental-raastetta (tai maun mukaan)

Pilko voitaikinalevyt kohmeisina 3-4 osaan ja anna sulaa leivinpaperoidulla uunipellillä erillään. Kun ne ovat sulaneet, painele levyjä hieman leveämmiksi.

Levitä voitaikinapaloille pestoa koko alalle.

Kuutioi tomaatit kulhoon ja sekoita joukkoon pestoa niin että tomaatit maustuvat.

Levitä tomaattitäytettä voitaikinapaloille, ripottele päälle juustoraastetta ja paista 225-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.