Tätä tehtiin jo torstaina, mutta ehdimme nyt vasta laittaa ohjeen blogiin. Olimme aiemmin ravintolassa syöneet kermaista kalkkuna-pinaattipastaa ja saimme ohjeesta inspiraation tehdä samantapaista itse. Tarkoitus oli ostaa kaksi grillattua kananrintaa, mutta lähi-k-marketista ei löytynyt kuin kokonaisia grillattuja broilereita joten nappasimme mukaan puolikkaan broilerin. Ajoi asiansa hyvin, annoskoko oli kahdelle hyvä.

  • puolikas grillattu broileri (tai kaksi grillattua rintapalaa)
  • 1 prk ruokakermaa
  • 80 g tuoretta pinaattia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • kourallinen tuoretta basilikaa
  • parmesaaniraastetta
  • mustapippuria
  • suolaa

Perkaa kana ja pilko sopiviksi paloiksi. Pilko myös valkosipulinkynnet. Kuullota valkosipulia oliiivöljytilkassa pari minuuttia. Lisää sitten pannulle ruokakerma.

Lisää joukkoon myös kanat. Revi sekaan tuoretta pinaattia ja tuoretta basilikaa. Mausta mustapippurilla ja suolalla. Anna paistua miedolla lämmöllä sen aikaa, kun keität pastan. Raasta annosten päälle tuoretta parmesaania ja koristele muutamalla pinaatinlehdellä.

1243675861_img-d41d8cd98f00b204e9800998e