Parhaita aineksia käyttämällä saa aitoja Italian makuja pastaansa. Tämän hyvin simppelin, mutta herkullisen pastan ydin on tuore basilika ja suussasulava bufala-mozzarella. Annoksesta piisaa juuri sopivasti kahdelle ja pasta on mukavan kevyt mutta silti täyttävä!

  • 1 pallero puhvelinmaitomozzarellaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 punasipuli
  • 1 prk yrttitomaattimurskaa
  • tuoretta basilikaa
  • suolaa, mustapippuria

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa  oliiviöljytilkassa. Lisää sekaan tomaattimurska. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna porista miedolla lämmöllä sen aikaa, kun keität pastan.

Valuta pasta ja sekoita kastikkeeseen. Annostele pasta lautasille ja revi sekaan reilusti tuoretta basilikaa ja levitä päälle pilkottu mozzarella. Tarjoile heti ja herkuttele!