Tänään söimme tätä itse improvisoitua herkullista pastaa ja tulipas namia! Sitruuna, kerma, katkaravut ja kesäkurpitsa olivat loistoyhdistelmä. Suosittelemme testaamaan! Lisäksi pasta oli helppotekoista ja ohjeesta piisasi sopivasti kolmelle. Muista raastaa päälle rutkasti parmesaania, se kruunaa aina melkein pastan kuin pastan.

  • 1 pss pakastekatkarapuja
  • 1 kesäkurpitsa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 prk ruokakermaa
  • puolikkaan sitruunan mehu
  • parmesaania
  • mustapippuria
  • jauhettua basilikaa
  • suolaa

Pilko valkosipulit ja kuullota hetki kuumalla paistinpannulla öljytilkassa. Muista nauttia ihanasta tuoksusta. Pilko samalla kesäkurpitsa sopiviksi kuutioiksi ja lisää kuutiot pannulle kun valkosipuli on kuullottunut noin minuutin-kahden ajan.

Paista kesäkurpitsakuutioita kunnes ne ovat pehmenneet mukavasti. Lisää sitten sekaan mustapippuri, suola ja jauhettu basilika ja sekoita, jotta kurpitsat saavat niistä makua.

Kaada pannulle ruokakerma ja laske hieman levyn lämpöä. Laita samalla pasta keittymään. Kun kastike näyttää sopivan sakealta, ota levyltä pois, purista sekaan puolikkaan sitruunan mehu ja lisää sulatetut katkaravut. Sekoita ja tarvittaessa käytä vielä kuumalla levyllä, jotta katkaravut kuumenevat. Tarjoile tagliatellen tai spagetin sekä parmesaaniraasteen kera!