Inspiroiduimme tekemään molemmille illan päätteeksi mochaccinot. Onnistuimme erinomaisesti luomaan kahvila-illuusion olohuoneeseemme ja resepti oli simppeli, suosittelemme! Kehotamme kuitenkin ostamaan parempaa (lue = tummempaa) suklaakastiketta kuin käyttämämme Rainbowin versio, joka oli aika laihaa ja mautonta tavaraa. Ohjeesta tekaiset kaksi mochaccinoa.

  • 4 dl kevytmaitoa
  • 1,5-2 dl espressoa
  • 1-1,5 dl suklaakastiketta
  • kermavaahtoa

Valmista espresso. Kuumenna maito höyryäväksi joko kattilassa tai mikrossa. Kaada lasien pohjalle reilusti suklaakastiketta. Kaada päälle maito ja lisää lopuksi espresso. Kruunaa annos reilulla turauksella kermavaahtoa ja koristele halutessasi ripauksella kaakaojauhetta tai suklaarouhetta. Nautiskele!