Tämä todella yksinkertainen resepti löytyi kirjasta Rakkautta, oliiveja ja timjamia. Ideana oli siis vain lisätä normaaliin leivitysjauhoon sitruunankuorta ja persiljaa. Kalafileistä tuli paljon herkullisemman näköisiä kuin pelkässä jauhossa pyöriteltyinä, joten emmeköhän lisää nuo ainekset ihan tavalliseen leivitysrutiiniimme. Suosittelemme muillekin! Leivitys riittää n. 700 grammalle kalaa.

  • 1 pestyn sitruunan kuori raastettuna
  • 3 rkl hienoksi hakattua persiljaa
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • musta- tai valkopippuria

Sekoita kaikki ainekset laakealla lautasella. Pyörittele kalafileet seoksessa ja paista pannulla voissa kypsiksi molemmin puolin.

Tarjoa perunoiden, sitruunalohkojen ja kermaviilikastikkeen kera.