Olemme olleet varsin epäaktiivisia viimeisen pari kuukautta, mutta ei tämä blogi vielä kuollut ole! Tästä ensimmäinen comebackresepti. Näitä kivan kesäisiä leipäsiä tarjottiin eilen Anton valmistujaisissa. Olivat kivan raikkaita mansikan ansiosta ja kombinaatio oli muutenkin tosi toimiva. Suosittelemme! Helppotekoinen ja maistuva tarjoaminen, sopii vaikka mökkisyömiseksi. Hauskaa juhannusta samalla kaikille! Ohjeesta riittää leipiä viidelle.

  • 2 kypsää avocadoa
  • 1 pötkö vuohenjuustoa
  • mansikoita
  • 10 paahtoleipäsiivua
  • balsamicosiirappia

Paahda kevyesti leivät leivänpaahtimessa. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Pilko avocadot pieneksi ja levitä leipien päälle. Siivuta päälle pari kolme siivua mansikkaa. Leikkaa päälle vielä reilu siivu vuohenjuustoa. Uunita, kunnes juusto alkaa olla kivasti sulanut, mutta leivät eivät vielä ole palaneet. Pursota päälle vielä balsamicosiirappia ja tarjoa! Toimivat lämpiminä ja kylminä.