Jälkkäriksi oli tuplasuklaamuffineja, joiden ohje löytyi Suuresta kasvisruokakeittokirjasta. Koostumus oli vähän outo. Emme suosittele kyseisen keittokirjan muffiniohjeita.

12 kpl keskikokoisia muffineja

5 dl       vehnäjauhoja
2,5 tl     leivinjauhetta
1/2 dl    kaakaojauhetta
2 dl       sokeria
2,5 dl    tummaa suklaata paloiteltuna
1          muna
125 g    ranskankermaa
1,75 dl   maitoa
90 g      sulatettua margariinia

Sekoita kuivat ainekset keskenään kulhossa. Sekoita toisessa kulhossa sulatettu margariini, muna, ranskankerma ja maito. Kaada kuivien aineiden joukkoon ja sekoita (älä liikaa, seos saa jäädä kokkareiseksi).

Lusikoi seos joko 12-paikkaiseen muffinivuokaan tai paperivuokiin ja paista uunissa n. 12-15 minuuttia 175 asteessa.

577982.jpg