Löysimme Pirkan reseptihausta mukavan näppärän kuuloisen reseptin näin perjantai-illalle, joten päätimme kokeilla sitä.

Pohjaksi yksi annos tomaattikastiketta.

Sen lisäksi:

purkillinen tomaattipyrettä
1 kesäkurpitsa
noin ½ dl vettä
noin 500 g fusillipastaa (tai vastaavaa)
aurajuustokimpale
rutkasti parmesaania

Laita tomaattikastikeainekset porisemaan, ja pilko sekaan kesäkurpitsa, lisää vesi sekä tomaattipyre. Laita pasta kypsymään. Kun kastike on muhinut hetken ja pasta on kypsää, lätki molemmat uunivuokaan ja sekoita. Raasta päälle paljon parmesaania ja sekoita. Lopuksi murustele aurajuusto päälle, ja laita vuoka uuniin 225 asteeseen noin 15-20 minuutiksi. Tämä oli tosi herkullisen makuista, vaikka kuvassa näyttääkin ehkä vähän ankealta.

580221.jpg