Kurpitsamoskan resepti sieni-cashewkastikkeelle oli pitkään kirjanmerkeissä, ennen kuin saimme loppujen lopuksi tehtyä tätä. Kastike oli todella helppotekoinen ja mukavan makuinen. Tosi mieto verrattuna aiempiin aasialaisiin kokkailuihimme, mutta sienien maku pääsi tässä juurikin sen takia hyvin esiin. Tehdään varmasti uudelleenkin!

1         sipuli
1 rkl     tomaattipyreetä
pieni pussillinen (oiskohan joku 50 g?) cashew-pähkinöitä
1 tl       garam masala-mausteseosta
2         paloiteltua valkosipulinkynttä
chilijauhetta
1/2 rkl  sitruunamehua
kurkumaa
suolaa
1 rkl     maustamatonta jugurttia tai kermaa
öljyä paistamiseen
200 g   tuoreita herkkusieniä
1,5 dl   vettä

Laita tehosekoittimeen paloiteltu sipuli, tomaattipyree, puolet cashew-pähkinöistä, garam masala, valkosipuli, chilijauhe, sitruunamehu, kurkuma, ripaus suolaa ja jugurtti. Surrauta tasaiseksi massaksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuullota maustetahnaa keskilämmöllä kunnes se alkaa kellertyä. Lisää pilkotut sienet ja loput cashew-pähkinät, kaada vesi päälle ja kiehauta. Anna hautua matalalla lämmöllä n. 10 minuuttia.