6 dl gnocchi-pastaa
1 prk säilykemangoa (tai 1 pss pakastemangoa tai 1 todella kypsä kokonainen mango)
1 rs kirsikkatomaatteja
1/2 kurkku
1 punasipuli
1 limetti
2 rkl oliiviöljyä
1/2 tl suolaa
1/2 dl thai sweet chili-kastiketta
1 dl tuoretta basilikaa hienonnettuna
1 rs hunajamarinoituja broilerin fileepihvejä (n. 400-500 g)
1 rk salaattia (jäävuorta tai jotain muuta, meillä tavallista lehtisalaattia)
1/2 dl tuoretta parmesaania raastettuna
Sulata mango jos käytät pakastetta.
Keitä pasta runsaassa vedessä. Valuta, lorauta sekaan oliiviöljyä ja sekoita, jottei pasta klimppiintyisi. Anna jäähtyä.
Paista broileripihvit kypsiksi (n. 5 minuuttia molemmalta puolelta) ja leikkaa paloiksi.
Leikkaa kurkku kuutioiksi ja halkaise kirsikkatomaatit. Kuori ja hienonna punasipuli. Paloittele mango. Sekoita kulhossa paloitellut vihannekset ja mango. Raasta sekaan limetin kuori.
Sekoita kastike: Annostele pieneen kuppiin oliiviöljy, limetin mehu, sweet chili-kastike, suola ja hienonnettu basilika. Sekoita ja kaada salaatin joukkoon.
Lisää salaattiin parmesaaniraaste, pasta, kanapalat ja salaatti revittynä. Sekoita ja herkuttele.
Kommentit