Saimme Tuulin äidiltä hyvän reseptin, ja sillä herkuttelimme näin sunnuntai-iltana. Ohje on neljälle.

8        broilerin maustamatonta rintapalaa (Alepastamme oli loppu, joten piti korvata maustamattomilla filesuikaleilla)
öljyä   paistamiseen
2 tl     suolaa
1 tl     valkopippuria
1 tl     rakuunaa
2 dl     valkoviiniä tai siideriä (käytimme valkkaria)
2 dl     ranskankermaa
250 g  herkkusieniä

Paista broilerinpalat öljyssä pannulla ja mausta ne mausteilla. Lisää valkoviini. Anna hautua hiljalleen noin 30-40 minuuttia kannen alla kunnes broileri on mureaa.

Nosta kananpalat liemestä ja pidä lämpimänä. Kaada liemen joukkoon ranskankerma ja puhdistetut ja viipaloidut herkkusienet. Anna kiehua n. 10 min, jonka jälkeen lisää kanat sekaan. Tarjoa riisin kera.

817468.jpg