Pitkästä aikaa olutarvostelu! Tämän pullon hamstrasin aikoja sitten kaappiini ja itseasiassa tuhosinkin jo jokin aika sitten, mutten ole vain saanut aikaiseksi arvostelun kirjoitusta. Eli kyseessä oli tuommoinen 0,75 litran Meantime India Pale Ale, vain Alkon lippulaivamyymälästä ja kustantaa 9,10 €.

Oluesta muodostui yllättävän reilu vaahto, joka oli mukavan maukas, katkera ja hedelmäinen. Oluen väri on kirkas ja hitusen punertavan vaaleanruskea. Suodatettu, ei hiivoja.

Tuoksussa erottui selvästi hedelmäisyys ja hitunen mäntyä.

Humalointi maistuu selvästi ja on reilu ja tasapainoinen. Sopivan hedelmäinen maku, hitusen sitruksinen ja hiven mansikkaa. Mielenkiintoisella tavalla hiukan makeutta mukana, tämä on oikein tasapainoinen kokonaisuus. Hiilihappoja on selvästi enemmän kuin edellisessä kahdessa testaamassani IPAssa, Hardcoressa ja Punkissa. Oluessa erottuu lisäksi aika selvästi vaniljainen tammisuus.

Yhteenvetona kyseessä on todella maukas olut, nams! Saisipa tätä herkkua useammin. Pullokoko on hitusen liian iso ja kallishan tämä kyllä on, mutta tosi hyvä olut yhtä kaikki!